Патріотичний урок, присвячений війні в Афганістані

15 лютого в Хрінницькому ліцеї відбувся патріотичний урок, присвячений війні в Афганістані. Вчитель історії Горайчук Валерій Лаврентійович розповів учням про події, які відбулися під час афганської трагедії. 

Первинна медична допомога у громаді розвиватиметься за підтримки USAID

    Команду Демидівської громади відібрано до участі у проекті з розвитку первинної медичної допомоги для надання методологічної підтримки в рамках підготовки до переходу на нову систему фінансування та впровадження реформи охорони здоров'я на ПМД. Даний проект реалізується завдяки підтримці програми "USAID Реформа ВІЛ-послуг у дії".

ОПИТУВАЛЬНИЙ ЛИСТ ДЛЯ ЖИТЕЛІВ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ ДЕМИДІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Шановний мешканцю Демидівської об’єднаної територіальної громади! В рамках розробки Стратегії розвитку Демидівської селищної ради на 2018-2022 роки робоча група проводить це опитування для визначення основних проблем, які, на Вашу думку, існують в громаді та перспектив розвитку громади на майбутнє. Ваша думка для нас є важливою та обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку Демидівської селищної ради!

Всесвітній день водно-болотних угідь у Вербенському ліцеї

      Щороку 2 лютого країни світу, які мають на своїх територіях водно-болотні угіддя, у тому числі й Україна, відзначають Всесвітній день водно-болотних угідь, який приурочений до підписання світовою спільнотою 2 лютого 1971 року міжнародної угоди – «Конвенції з водно-болотних угідь міжнародного значення».