Виховний захід  - конкурс ерудитів, присвячений життєвому і творчому шляху Т.Г. Шевченка «Зоряна година»

Виховний захід - конкурс ерудитів, присвячений життєвому і творчому шляху Т.Г. Шевченка «Зоряна година»

     12 березня у Вербенському ліцеї Демидівської селищної ради відбувся виховний захід  - конкурс ерудитів, присвячений життєвому і творчому шляху Т.Г. Шевченка «Зоряна година». В конкурсі брали участь учні 10-11 класів (7 гравців).

Шановні жителі Демидівської громади!

Шановні жителі Демидівської громади!

      16 березня об 11 годині біля Пам’ятника Невідомому солдату та Братської могили відбудеться мітинг з нагоди 74-ї річниці визволення селища Демидівка від німецько-фашистських загарбників.

«Шевченко серед нас»

«Шевченко серед нас»

З 5 по 9 березня в Хрінницькому ліцеї відбулися заходи до Шевченківських днів.Вчителі української мови та літератури провели шкільний конкурс читців-декламаторів. Вчитель малювання Шевцова Людмила Миколаївна зробила виставку малюнків «Шевченко серед нас», присвячену Тарасу Григоровичу  Шевченку.

Літературно-музична композиція "Слався, Тарасе великий!"

Літературно-музична композиція "Слався, Тарасе великий!"

9 березня, у залі ліцею учні, вчителі та працівники національного історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви» зібралися разом з особливої нагоди – для вшанування та збереження пам’яті великого генія українського народу Тараса Шевченка, організувавши тематичну урочисту літературно-музичну композицію "Слався, Тарасе великий!", з нагоди 204-ї річниці від народження всесвітньовідомого митця. До свята долучилися і сільський староста Тетяна Володимирівна Хміль та представник духовенства отець Даниїл.