Лінійка-реквієм, присвячена визволенню с. Хрінник

20 березня в Хрінницькому ліцеї була проведена лінійка-реквієм, присвячена визволенню с. Хрінник від німецько-фашистських загарбників. Вчитель історії Горайчук Валерій Лаврентійович розповів всім присутнім про події тих часів. Кращі учні школи поклали квіти до Обеліску Слави.

«Здоров’я- наше багатство»

16 березня в Хрінницькому ліцеї відбувся загальношкільний захід «Здоров’я- наше багатство». Під керівництвом вчителя хімії Павлової Світлани Всеволодівни діти проводили хімічні досліди,розказували про вплив тютюну, алкоголю та наркотичних речовин на організм людини.

Виховний захід - конкурс ерудитів, присвячений життєвому і творчому шляху Т.Г. Шевченка «Зоряна година»

2 березня у Вербенському ліцеї Демидівської селищної ради відбувся виховний захід  - конкурс ерудитів, присвячений життєвому і творчому шляху Т.Г. Шевченка «Зоряна година». В конкурсі брали участь учні 10-11 класів (7 гравців).

«Шевченко серед нас»

З 5 по 9 березня в Хрінницькому ліцеї відбулися заходи до Шевченківських днів.Вчителі української мови та літератури провели шкільний конкурс читців-декламаторів. Вчитель малювання Шевцова Людмила Миколаївна зробила виставку малюнків «Шевченко серед нас», присвячену Тарасу Григоровичу  Шевченку.