Свято Букваря – одне з найзворушливіших свят нашого ліцею. Це не тільки прощання з першим підручником, який першокласники вже встигли полюбити. Це – демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків першокласників. Традиційно щороку першокласники відзначають своє перше досягнення в навчанні. Отож, і 11 травня стало радісним днем у житті наших першокласників і разом з тим, трішки сумними, адже вони прощалися з найулюбленішою книжкою - Букварем.

  Під час загальношкільного заходу, підготовленого класним керівником Регулич Богданою Богданівною, першокласники показали, чому вони навчилися та представили веселу Абетку. Під час свята усі потрапили до королівства «Букваря», мали нагоду продемонструвати свої знання абетки, вміння відгадувати загадки. В святковій залі панувала доброзичлива, тепла атмосфера. Діти з задоволенням розповідали вірші, разом співали пісні. Під час театралізованого дійства першокласники подякували не лише Букварикові, а і своїм батькам. Це вони ділили їх перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі і перемоги, коли вчилися читати і писати літери. Дякували діти і своїй першій вчительці Регулич Богдані Богданівній за те, що з розумінням і любов’ю вчила всьому доброму і корисному, а головне – навчила любити рідну мову, свою Україну. Наприкінці свята учням першого класу вручили символічні атестати із першими їхніми досягненнями.

  Діти та їх батьки отримали насолоду від яскравого театралізованого дійства, яке відбувалося на сцені. Маленькі артисти були настільки задоволені своїми виступами, що в оченятах світились радість, захоплення та гордість. А в очах батьків виднілися сльози. Адже, здається, зовсім нещодавно їх дітлахи вперше ступили на поріг рідної школи, вперше відкрили Букварик, прочитали своє перше слово…

  Свято закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався! І ми впевнені, що цей шлях буде легким та радісним з такою першою вчителькою, як Регулич Богдана Богданівн, яка стала для діток і другом, і мудрим наставником, і другою мамою!

 

Фото без опису

Фото без опису