«Свято мам і бабусь»

   15 травня 2018 року в Демидівському Будинку творчості школярів було проведено дитяче свято «День мами і бабусі». Свято розпочали ведучий Августинович Іван та ведуча Яковецька Карина. На свято були запрошені мами та бабусі вихованців закладу. А всіх присутніх в залі вітали: Юлія Мартинюк з піснею «Про маму», тріо «Первоцвіт» призери обласного конкурсу «Юна зірка» у складі: Олесі та Інни Полуян, Юлії Мартинюк, у їхньому виконанні прозвучала пісня «Три поради», «Сива зозуленька» у виконанні дуету Олесі та Інни Полуян, запальна пісенька двох маленьких вихованок Дарини Новіцкої і Олесі Кривіцької «Бабусина вишиванка», а також пісню «Україночка –росинка» виконала Дарина Новіцка, у виконанні дуету Хмарука Петра та Олесі Полуян пролунала пісня «Нас весна не там зустріла» керівник Погранична Тетяна Іллічна.

   Вірші про маму розповідали гуртківці: Собчук Анастасія, Дмитрук Сергій, Кривіцька Олеся і Новіцка Дарина. Ведучі заходу зачитали прислівя та притчі про маму. А на закінчення свята вихованці закладу привітали свої мам, бабусь, а також жінок –педагогів квітами.

  Свято підготували і провели культорганізатор закладу Ольга Олійник та керівник ансамблю народних інструментів «Візерунок» Тетяна Погранична.

                                                                                                                          Людмила Гусаревич,

директор Демидівського БТШ