Відділ освіти та гуманітарної роботи

Дирекція КЗ "Мистецька школа" Демидівської селищної ради повідомляє

Дирекція КЗ "Мистецька школа" Демидівської селищної ради повідомляє, що наказом від 11 квітня 2024 року №13 затверджена атестаційна комісія у складі:  Голова - Вікторія Дудяк - директор  Члени:  Олена Григор'єва - голова погоджувальної ради КЗ "Мистецька школа"  Галина Мулик - завідуюча музичним відділом  Оксана Москалюк - викладач теоретичних дисциплін.  Оксана Маліновська - викладач образотворчого мистецтва.           На першому засіданні атестаційної комісії (Протокол №1 від 11.04.2024) заступником Голови обрано Галину Мулик, секретарем - Оксану Москалюк.            Атестаційна комісія повідомляє про початок проведення атестаційної процедури і пропонує педагогічним працівникам, які бажають пройти атестацію у 2024 році, подати документи для її проходження у термін до 10 днів з дня публікації даного повідомлення - до 21 квітня 2024 року.           За потребою подати документи можна в електронній формі за адресою  електронної пошти закладу : > dem-muz@ukr.net

Відділ освіти та гуманітарної роботи

Проведено конкурс «Юна зірка»!

У березні дистанційно проведено огляд - конкурс «Юна зірка».  Конкурс проведено з метою розвитку та популяризації  української естрадної пісні, формування почуття патріотизму у дітей та учнівської молодію.  На розгляд членів журі було подано відеозаписи українських пісень від 4 закладів освіти.  При оцінюванні журі враховувало: оригінальність, артистичність, вміння презентувати свій талант; чистоту інтонування; культуру виконавської і сценічної майстерності; відповідність репертуару вокально-технічним та віковим особливостям; якість музичного супроводу; дотримання технічних вимог.       

ПРОВЕДЕНО ФЕСТИВЛЬ-КОНКУРС «ПОЛІСЬКА СІЧ»

У Демидівській громаді проведено відбірковий етап фестивалю-конкурсу патріотичної пісні «Поліська січ». У фестивалі взяли участь вокальні ансамблі «Водограй»(Вовковиївського ліцею) та «Калиновий цвіт» (ОЗ Демидівського ліцею), солісти -   Горайчук  Віталіна (ОЗ Хрінницький ліцей), та Новіцька Дарина (Демидівський БТШ).