Літературно-музична композиція "Слався, Тарасе великий!"

9 березня, у залі ліцею учні, вчителі та працівники національного історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви» зібралися разом з особливої нагоди – для вшанування та збереження пам’яті великого генія українського народу Тараса Шевченка, організувавши тематичну урочисту літературно-музичну композицію "Слався, Тарасе великий!", з нагоди 204-ї річниці від народження всесвітньовідомого митця. До свята долучилися і сільський староста Тетяна Володимирівна Хміль та представник духовенства отець Даниїл.

Свято весни та краси

І знову починається весна, Так, як було це ще у неоліті. Лиш перша брунька вибухне на вітті, І знову починається весна! І знову починається життя, Швидкі шалені зміни на землі, Кінчається симфонія зими І знову починається краса

Змагання з баскетболу

 28 лютого 2018 року в спортивному залі Демидівського ліцею пройшли змагання з баскетболу в залік Спартакіади школярів 2018 року. Перед початком змагань начальником відділу культури, туризму, молоді та спорту Н. Іщук було нагороджено грамотами переможців по підсумках Спартакіади школярів 2017 року: І місце – Демидівський ліцей, ІІ місце – Вовковиївська ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІІ місце – Хрінницький ліцей.