Фото без опису

Проект «Будуємо Україну разом» приїде в Демидівку! Волонтери БУР допоможуть облаштувати житло для внутрішньо переміщених осіб. Мова іде про ремонт двох житлових будинків у селах Демидівської територіальної громади. Місцеві жителі надали своє житло для облаштування комфортних умов для сімей.

Приїжджає БУР в Демидівку 5 червня. Волонтери будуть в нашій громаді 10 днів. Окрім проведення ремонту житла для переселенців, відбудуться різні активності, які будуть відкриті і для місцевих жителів – кінопокази під відкритим небом, музичний вечір, спільні толоки, створення муралу на селищному стадіоні.

Запрошуємо місцевих мешканців не лишатися осторонь важливої справи і зголошуватися у ряди волонтерів. Для реєстрації достатньо заповнити невелику анкету https://cutt.ly/3HMHbJ6 З вами обов’язково зв’яжуться! Місцева координаторка, яка відповість на всі ваші запитання, - Настя Дишкант тел. 073-1411702.

Нагадаємо, БУР (Будуємо Україну разом ) – культурно-освітній проект, який через волонтерство та подорожі розвиває в молоді почуття довіри та відповідальності за свою країну. Молоді люди організовуються та допомагають містам України розбудовувати молодіжні простори, ремонтувати житло тощо. Унікальність табору БУР в тому, що волонтери збираються із різних куточків України та світу, відтак працюють спільно з місцевими волонтерами до обіду, а ввечері мають культурно-освітню програму, спрямовану на саморозвиток. Під час табору волонтери ремонтують будівлі під супроводом професійних майстрів, допомагають сім’ям загиблих українських воїнів, багатодітним сім’ям та переселенцям. А також сприяють в облаштуванні громадського простору – відпочинкових зон з лавками тощо.