19 вересня до Демидівки завітали представниці проєкту "Діємо на здоров'я" Наталія Фесовець та Оксана Івасів, які презентували старт у нашій громаді нового проєкту. В заході взяли участь заступник селищного голови Анатолій Бондар, представники Центру ПМСД та навчальних закладів, громадської організації "Сприяння розвитку села".

Демидівська територіальна громада була додатково відібрана серед інших громад з усієї України. Наша громада, як переможець конкурсу отримає фінансування для впровадження проєктів у сфері громадського здоров’я (обсягом до 15 тис. швейцарських франків).

Наразі розпочато опитування мешканців громади з метою визначення стану здоров’я населення. Воно триватиме до кінця вересня. Долучитися до опитування може кожен бажаючий за посиланням

Проєкт «Діємо для здоров’я» має на меті зменшити тягар хвороб та запобігти передчасній смертності, а також підвищити тривалість життя чоловіків та жінок шляхом запровадження інтегрованого підходу до профілактики, лікування та контролю неінфекційних захворювань.