Фото без опису

В Демидівській територіальній громаді більш як 20 га парків і скверів, близько 60 га лісів. Ефективне управління починається з повного всеохоплюючого володіння інформацією про зелені ресурси. Тому інвентаризація таких територій вкрай важлива. Наша громада отримала унікальний шанс на впровадження інтерактивної партисипативної та прозорої системи інвентаризації зелених насаджень на основі технічних рішень відкритої платформи i-Tree (США).

Ми запрошуємо у нашу команду волонтерів. Це можливість отримати унікальний досвід польових робіт, стати частиною глобальної екологічної ініціативи та зробити внесок у майбутні дослідження науковців, небайдужих до життя рідної громади. Глобальні досягнення починаються з локальних дій! Зацікавився? Тоді реєструйся за посиланням https://forms.gle/Ep4np8mzqCw75k6J9

Пілотна інвентаризація відбуватиметься в травні-серпні 2022 року з ініціативи ГО «Сприяння розвитку села» в рамках проєкту «Прозора та партисипативна система інвентаризації зелених зон в Україні: iTree4UA».

Захід передбачає попереднє навчання волонтерів і проведення пілотної інвентаризації дерев на визначеній ділянці зелених насаджень Демидівської ТГ влітку 2022 року. Під час заходу волонтери будуть забезпечені необхідним обладнанням та смаколиками.

Маєте запитання? Напишіть нам rogiznengo@gmail.com

Проєкт здійснюється за фінансової підтримки US Forestry Service International Programs у партнерстві з Davey Tree Expert Company (розробники продуктів i-Tree у США) та Агентством сприяння сталого розвитку Карпатського регіону “ФОРЗА”.