Фото без опису

Навчання для молоді інструментам впливу на прийняття рішень на місцевому рівні: стартував новий проєкт за підтримки ПРООН

Фото без опису

     На Демидівщині розпочав діяльність проєкт «Молодь єднається і перемагає». Ініціатива має на меті зміцнення інтеграційного потенціалу Демидівської територіальної громади та розширення можливостей та посилення спроможності внутрішньо переміщених осіб шляхом проведення упродовж червня-жовтня 2022 р. активностей спільно з місцевою спільнотою у залученні молоді з-поміж ВПО до діяльності з підтримки та захисту прав внутрішньо переміщених осіб, розширенні їхніх адвокаційних можливостей, залученні до розв'язання проблемних питань у сфері захисту прав ВПО та участі у громадському та політичному житті.

Громадська організація «Сприяння розвитку села» та Демидівська селищна рада запрошують молодих людей з-поміж ВПО та місцевої громади на тренінгове навчання «Інструменти впливу молоді на прийняття рішень на місцевому рівні».

Проєкт «Молодь єднається і перемагає» передбачає проведення тренінгів для молоді з числа внутрішніх переселенців та спільне вироблення пропозицій до влади щодо розв'язання їхніх проблем.

Мета навчання – встановлення діалогу між молоддю серед переселенців та владою, волонтерами, представниками неурядових організацій (НУО) тощо; руйнація стереотипів у сприйнятті один одного; формування простору, де можна почути думки одне одного та виробити спільне бачення вирішення конфліктів та проблем молоді серед ВПО; обмін досвідом у громадській діяльності; навчання учасників впливати на владу, змушувати владу чути громаду; встановлення тісних контактів між активною молоддю задля ефективної співпраці.

Формат – серія інтерактивних тренінгів із використанням активних методик та практик.

Учасниками тренінгів можуть бути молоді люди з числа внутрішньо переміщених осіб та місцеві ініціативні молоді люди. Для реєстрації необхідно заповнити анкету за посиланням: https://forms.gle/sG9t82K18dvR56DD9

 

Контакти:

Володимир Колесник, керівник проєкту

Тел: +380988829752

Ел. адреса: sett7777@ukr.net

 

Сергій Щербатюк, голова ГО «Сприяння розвитку села»

Тел: +380969502788

Ел. адреса: rogiznengo@gmail.com

 

Проєкт впроваджується ГО «Сприяння розвитку села» за підтримки проєкту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.