Фото без опису

У зв'язку з російською збройною агресією понад 11 млн українців були змушені покинути місця свого постійного проживання, переселитися в безпечніші регіони країни або виїхати за кордон. Тому зараз вкрай актуальними є питання щодо соціальної інтеграції внутрішньо переміщених осіб (ВПО) у громади їх перебування через усунення перешкод у реалізації їхніх прав і свобод, забезпечення доступу до адміністративних, соціальних, культурних та інших публічних послуг, а також створення умов для розкриття потенціалу і посилення можливостей ВПО у приймаючій територіальній громаді.

Просимо Вас взяти участь в опитуванні, метою якого є дослідження основних проблем та потреб, які виникають у соціалізації та інтеграції внутрішньо переміщених осіб у Демидівській територіальній громаді.

Щоб пройти опитування, перейдіть за посиланням.

Проєкт впроваджується ГО «Сприяння розвитку села» за підтримки проєкту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.