Податкова інформує

Електронні сервіси

Головне управління ДПС у Рівненській області звертає увагу на зручність, доступність та комфортність запроваджених ДПС України електронних сервісів, завдяки яким можна сформувати, перевірити й надіслати до контролюючих органів податкову звітність, дистанційно перевірити розрахунки із бюджетом, зареєструвати програмний РРО, дізнатися про строки сплати податків, а також іншу корисну інформацію.

Оголошення

Буде припинено подачу електроенергії

ПрАТ "Рівнеобленерго" повідомляє, що у зв'язку з ремонтними роботами на ПЛ-0.4  буде припинено подачу електроенергії в смт.Демидівка по вул.Луцька, П.Орлика, Ювілейна та в державній пожежно-рятувальній частині 27.09.2023р. з 09:00-17:00. 

До уваги

Повідомлення про намір ТОВ «Енергозбереження Рівне» Здійснити встановлення тарифу на теплову енергію

Відповідно до вимог наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №130 від 05.06.2018 року, ТОВ «Енергозбереження Рівне» інформує споживачів про намір здійснити встановлення тарифу на теплову енергію, яка виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, її транспортування та постачання, для потреб установ та організацій, які фінансуються з державного і місцевих бюджетів смт. Демидівка.

Важлива інформація

СУБСИДІЇ-2023: КОМУ АВТОМАТИЧНО ПРИЗНАЧАТИМУТЬ ПІЛЬГУ

Українцям, яким призначали нульову субсидію на неопалювальний період (з 1 травня по 30 вересня), в опалювальному сезоні (з 1 жовтня по 30 квітня) повторно звертатися за пільгою не потрібно.

Податкова інформує

Порядок та термін реєстрації ПРРО

Головне управління ДПС у Рівненській області  інформує, що  застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій регулюється Порядком реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 23.06.2020 № 317 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 14 червня 2016 року № 547», який розроблений відповідно до ст. 7 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». 

Податкова інформує

Підприємцям - спрощенцям дозволено зазначати назву товару (послуги) у фіскальних касових чеках у спрощеному вигляді

Головне управління ДПС у Рівненській області звертає увагу, що у зв’язку з прийняттям Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі - Закон № 3219) пункт 2 статті 3 Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі - Закон № 265) доповнено положеннями, що для фізичних осіб - підприємців, які перебувають на спрощеній системі оподаткування дозволено зазначати назву товару (послуги) у фіскальних касових чеках у спрощеному вигляді.