Табір «Сонечко» Вербенського ліцею

Табір «Сонечко» Вербенського ліцею

    Цікаво та весело проходять дні в таборі «Сонечко» Вербенського ліцею. Веселим, насиченим і яскравим видався понеділок,  4 червня  для дітей – у таборі було проголошено День англійської мови, який організував вчитель Хмарук Оксана  Анатоліївна, а допомогли їм у проведенні заходу керівники  загонів. Святковий настрій, мовна атмосфера створювалися за допомогою музики і пісень англійською мовою; кольоровим оформленням стіннівок, виставок, різноманітних конкурсів; переглядом відео презентацій — тобто День був заповнений іноземною мовою.

Третє засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Демидівської селищної ради на 2018-2022 роки

Третє засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Демидівської селищної ради на 2018-2022 роки

   1 червня в селищному Будинку культури відбулося третє засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Демидівської селищної ради на 2018-2022 роки. У роботі взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів - голова робочої групи Сергій Герук, начальник управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту селищної ради Олена Грицюта, працівники структурних підрозділів селищної ради, в.о. старост, депутати, представники громадськості. Провів засідання експерт Рівненського центру розвитку місцевого самоврядування Тарас Микитин. На початку розібрали результати роботи попередніх зустрічей та приступили до написання завдань, що дозволять втілити напрацьовані візію і місію громади. Результати роботи будуть розміщені в розділі "Стратегія розвитку" на сайті Демидівської селищної ради для ознайомлення та подання пропозицій і зауважень.

Міжнародний день захисту дітей

Міжнародний день захисту дітей

   У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають добре і радісне свято - Міжнародний день захисту дітей. Діти - це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє.  Ми дорослі прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. 

Навчальний тижневий візит  до Польщі

Навчальний тижневий візит до Польщі

  Своїми враженнями про навчальний тижневий візит  до Свєнтокшиського воєводства Польщі поділилась начальник управління освіти,культури,туризму,молоді та спорту Демидівської селищної ради О.Грицюта.