Робочий візит делегація вогнеборців добровільної пожежної охорони Західно-Поморського воєводства Республіки Польща

Робочий візит делегація вогнеборців добровільної пожежної охорони Західно-Поморського воєводства Республіки Польща

7 червня 2018 року до смт. Млинів з робочим візитом завітала делегація вогнеборців добровільної пожежної охорони міста Хойна Західно-Поморського воєводства Республіки Польща. Польські колеги провели круглий стіл з представниками територіальних об’єднаних громад Демидівського та Млинівського районів. Від Демидівської селищної ради в роботі круглого столу приймав участь Степан Ярош – начальник відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами. Під час робочої зустрічі обговорювались питання створення добровільних пожежних команд в громадах, іх матеріального забезпечення та стимулювання. Іноземна делегація розповіла про багаторічний, успішний досвід створення добровільних пожежних команд на території Республіка Польща із залученням добровольців та волонтерів у справу гасіння пожеж та ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації. Польські вогнеборці радо відповідали на усі запитання присутніх, розповідали алгоритм дій щодо фінансування та матеріально-технічного забезпечення добровільних-пожежних команд.

Нагородження переможців конкурсу фотографій «Демидівщина екологічна»

Нагородження переможців конкурсу фотографій «Демидівщина екологічна»

   13 червня 2018 року відбулось нагородження переможців та найактивніших учасників конкурсу фотографій «Демидівщина екологічна», що проводився громадською організацією «Сприяння розвитку села» спільно з Демидівською селищною радою.

Цікаві розваги для дітей в селі  Рогізне

Цікаві розваги для дітей в селі Рогізне

      В понеділок зранку дітей чекав сюрприз: переступивши поріг школи, їх перетворювали на тварин і поселяли в "зоопарк". Хоч там було весело (ігри, змагання), та все ж таки неволя. І перед "звірятами" постало завдання вибратися з неволі - намалювати, описати свого героя-тваринку. Закінчилося свято веселим запусканням повітряного змія.  

Методичне об'єднання педагогів

Методичне об'єднання педагогів

Методичне об'єднання педагогів дошкільників на базі Хрінницького ЗДО "Сонечко"  по темі: "Національне виховання дітей дошкільного віку"