Фото без опису

Сьогодні селищний голова Сергій Радченко і заступник селищного голови Анатолій Бондар провели зустріч з жителями сіл: Глибока Долина, Калинівка, Рудка. 
«Живе спілкування з людьми є невід’ємною складовою в роботі громади, що дає змогу об’єктивно ознайомитися із проблемами та окреслити шляхи їх вирішення. Прагну, щоб всі рішення, котрі стосуються вашого села, ми приймали виключно після діалогу з вами. Пропонуйте, підказуйте! Берімо відповідальність за наше з вами майбутнє разом!», - наголосив протягом зустрічі з мешканцями селищний голова.
Під час зустрічі обговорено ряд важливих питань.
Актуальними до обговорення стали питання щодо передавання водонапірних башень на баланс Демидівського ВУЖКГ для обслуговування та ремонту. Тариф розроблено відділом економічного розвитку, інвестицій, ЖКГ, транспорту та регуляторної діяльності Демидівської селищної ради 20 грн/куб.м. 
Порушувалося питання встановлення лічильників, яке на сьогодні залишається проблемним, адже не всі мешканці села їх встановили.
У ході зустрічі жителі Глибокої Долини підняли питання ефективності використання земельних паїв, проведення розрахунків за їх оренду, на які дав відповідь керуючий відділком села Глибока Долина ТОВ ХАВЕСТ -АГРО    Володимир Шурин.
Ще одним питанням, яке порушували жителі села Калинівка стосувалося забезпечення транспортним сполучення. Адже, як скаржились місцеві жителі, вони не можуть доїхати в населений пункт. Також обговорили питання проведення ремонтів доріг, відновлення вуличного освітлення.
Після проведеної зустрічі голова селищної ради наголосив, що такі зустрічі необхідні для найскорішого виявлення проблемних питань та шляхів їх вирішення, а також подякував всім жителям, хто прийшов на зустріч, хто вболіває за життя села та громади, за їх активну громадську позицію.

Сергій Радченко пообіцяв сприяти вирішенню всіх питань, що були озвучені на зустрічі, та закликав жителів сіл до співпраці.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису