До відома жителів Демидівського району!

До відома жителів Демидівського району!

Згідно даних на "РадіоТрек" (19 червня 2018 року) показана інформація Рівненського обласного лабораторного центру санітарно - гігієнічної оцінки територій, яка ґрунтувалась на результатах досліджень, які були проведені у 2017 році.

Засідання постійної комісії з питань ТЕБ та НС

Засідання постійної комісії з питань ТЕБ та НС

12 червня 2018 року начальник відділу з надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Демидівської селищної ради Ярош С.О. прийняв участь у засіданні постійної комісії з питань ТЕБ та НС, на якій розглядалось питання “Про підготовку органів місцевого самоврядування, санаторно-оздоровчих закладів, баз відпочинку та Хрінницької аварійно-рятувальної служби до літнього сезону безпеки 2018 року на водоймах та запобігання загибелі людей на них”. На території Демидівської селищної ради офіційно зареєстровано та облаштовано згідно вимог 4 пляжі: дитячий санаторій “Хрінники”, база відпочинку “Маяк”, оздоровчий комплекс “Чайка”, база відпочинку “Мотор”. Багато дебатів визвало у присутніх рішення про заборону реалізації алкогольних напоїв у місцях масового відпочинку людей на водних об’єктах.

День дільничних офіцерів поліції.

День дільничних офіцерів поліції.

Щороку 18 червня дільничні відзначають своє професійне свято – День дільничного офіцера поліції. Свято започаткували в 2004 році згідно з наказом Міністра внутрішніх справ України. Слід зазначити, що ця професія по праву вважається однією з найвідповідальніших та найважчих. Обов’язки дільничних дуже різноманітні: захист громадян, охорона порядку, профілактична робота, тощо. Саме від роботи дільничного залежить спокій мешканців населених пунктів.

“Козацький гарт”

“Козацький гарт”

 Вже стало доброю традицією, що Пляшевський ліцей гостинно приймає обласний тур Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України “Козацький гарт”,  який має на меті формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності та зміцнення здоров’я учнівської молоді, поліпшення національно-патріотичного виховання учнів освітніх закладів. 

День батька

День батька

День батька в Україні та світі відзначають у третю неділю першого літнього місяця. Це свято вважається доволі сімейним, затишним та теплим святом. В цей день  усі люблячі діти мають  можливість звернутись до своїх батьків із подякою, висловлюючи надзвичайну повагу та любов.

День медичних працівників

День медичних працівників

   Щорічно у третю неділю червня відзначають своє професійне свято медичні працівники. Його святкують всі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до врятування людського життя. Професія медика не знає свят і вихідних, вимагає великого терпіння, мужності, душевної чутливості.