Закон України №3219-ІХ про стягнення (погашення) заборгованості Податкова інформує

Закон України №3219-ІХ про стягнення (погашення) заборгованості

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що  Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ  було внесено зміни до  Податкового кодексу України та законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану. Зокрема, тимчасово з 01.08.2023 не застосовуються заходи зі стягнення (погашення) податкового боргу, що виник до 24.02.2022, і обліковується за платниками податків, податковою адресою/місцем проживання яких є тимчасово окуповані російською федерацією території України або території, на яких ведуться активні бойові дії, або території можливих бойових дій. 

Буде припинено подачу електроенергії Оголошення

Буде припинено подачу електроенергії

ПрАТ "Рівнеобленерго" повідомляє, що у зв'язку з ремонтними роботами на КТП  буде припинено подачу електроенергії в с.Ільпибоки  та с.Вичавки 27.09. - 28.09.2023р. з 09:00-17:00. 

Відбулися засідання постійних комісій селищної ради

Відбулися засідання постійних комісій селищної ради

Сьогодні, 21 вересня, у рамках підготовки до пленарного засідання 28 чергової сесії селищної ради, відбулися засідання постійних комісій Демидівської селищної ради. У ході роботи депутати профільних комісій опрацювали 70 питань порядку денного сесії.

Малий бізнес Демидівської та Боремельської громад поповнив місцеві скарбниці на 6,2 млн гривень єдиного податку Податкова інформує

Малий бізнес Демидівської та Боремельської громад поповнив місцеві скарбниці на 6,2 млн гривень єдиного податку

За шість місяців 2023 року до місцевих бюджетів Демидівської та Боримельської громад від підприємців та підприємств, які працюють за спрощеною системою оподаткування, надійшло 6201 тис гривень єдиного податку.