Більше ніж на 9,5 мільйонів гривень поповнилися бюджети усіх рівнів за рахунок сплати рентних платежів платниками Дубенського району Податкова інформує

Більше ніж на 9,5 мільйонів гривень поповнилися бюджети усіх рівнів за рахунок сплати рентних платежів платниками Дубенського району

За підсумками дев’яти місяців 2023 року надходження рентної плати від платників Дубенського району до бюджетів усіх рівнів склали 9568 тис гривень.

Джерела погашення податкового боргу платника податків Податкова інформує

Джерела погашення податкового боргу платника податків

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що джерелами погашення податкового боргу платника податків є будь-яке майно такого платника податків з урахуванням обмежень, визначених ПКУ, а також іншими законодавчими актами - п. 87.2 ст. 87 Податкового кодексу України. 

Нерухомість, що відноситься до об’єктів житлової нерухомості Податкова інформує

Нерухомість, що відноситься до об’єктів житлової нерухомості

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до п.п. 14.1.129 п. 14.1 ст. 14 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) об’єкти житлової нерухомості - будівлі, віднесені відповідно до законодавства до житлового фонду, дачні та садові будинки.

Про нарахування ЄВ померлому працівнику на виплати за період, який закінчується днем його смерті Податкова інформує

Про нарахування ЄВ померлому працівнику на виплати за період, який закінчується днем його смерті

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до абзацу другого п. 1 частини першої ст. 4 Закону України від 8 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» зі змінами та доповненнями (далі – Закон № 2464) платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – ЄВ) є підприємства, установи та організації, інші юридичні особи, утворені відповідно до законодавства України, незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання, які використовують працю фізичних осіб на умовах трудового договору (контракту) або на інших умовах, передбачених законодавством, чи за цивільно-правовими договорами (крім цивільно-правового договору, укладеного з фізичною особою – підприємцем, якщо виконувані роботи (надавані послуги) відповідають видам діяльності, відповідно до відомостей з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань).

Про отримання довідки ФОП на загальній  системі оподаткування Податкова інформує

Про отримання довідки ФОП на загальній системі оподаткування

Головне управління ДПС в Рівненській області інформує, що згідно зі ст. 1 Закону України від 02 жовтня 1996 року № 393/96-ВР «Про звернення громадян» зі змінами та доповненнями (далі – Закон № 393) громадяни України мають право звернутися до органів державної влади, зокрема із заявою або клопотанням щодо реалізації своїх соціально-економічних та особистих прав і законних інтересів.