Відбулося справжнє свято високого вокалу - ювілейний концерт з нагоди 10-річчя зразкового художнього колективу «Водограй»

Відбулося справжнє свято високого вокалу - ювілейний концерт з нагоди 10-річчя зразкового художнього колективу «Водограй»

17 травня у приміщенні Вовковиївського ліцею відбулося справжнє свято високого вокалу - ювілейний концерт з нагоди 10-річчя зразкового художнього колективу «Водограй», адже тільки так можна оцінити дійство, яке подарували глядачам учасники ансамблю під керівництвом Ярослава Пограничного. 

Одягнімо вишиванки на знак єдності! До уваги

Одягнімо вишиванки на знак єдності!

Демидівська селищна рада запрошує жителів громади долучитися до Всесвітнього Дня вишиванки, який цього року відзначається завтра, 16 травня. Одягніть цього дня вишиванку на будь-який смак і колір, одягніть на роботу, у справах, на зустріч, куди б не довелося йти. І нехай духовна броня українців зміцнить нас у нашому спільному прагненні Перемоги та Миру.  Давайте доведемо, що Україна квітла та розквітне ще більше! А вишиванка завжди буде нашим генетичним кодом нації!

ДОБРО ОБ'ЄДНУЄ УСІХ

ДОБРО ОБ'ЄДНУЄ УСІХ

Неймовірна атмосфера панувала сьогодні у с. Пляшева, де проходив благодійний концерт і ярмарок з нагоди  Дня матері та на підтримку ЗСУ. Це дійство  об'єднало всіх місцевих жителів. Працівники, учні та батьки учнів Пляшевського ліцею, а також працівники Національного історико-меморіального заповідника "Поле Берестецької битви"  співали та ярмаркували прагнучи бути причетними до доброї справи. Всіх гостей пригощали гарячим кулішем, піцою, млинцями, бутербродами, різноманітними  смаколиками, випічкою та солодкими напоями. Майстрині села  пропонували  власноруч виготовлену біжутерію та інші вироби. Місцеві пасічники продавали мед та різні продукти бджільництва.