Фото без опису

1 жовтня відзначають Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Цей день свідчить про велику повагу до людей старшого покоління. У цей тяжкий час вони, як ніколи потребують нашої підтримки та уваги. Адже турбота про них – це турбота про себе самого в майбутньому!

Сьогодні селищний голова Сергій Радченко та директор КЗ "Турбота" Демидівської селищної ради Іванна Павлюк відвідали з подарунками та словами вдячності підопічних відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання КЗ "Турбота" Демидівської селищної ради. А також відвідали найстаршу жительку громади Раїсу Петрівну Бойко с. Вичавки (1924 р.н.) та одиноку жительку с. Острів Лідію Іванівну Романюк (1934 р.н.), якою опікується соціальний працівник. Побажали їм сил та наснаги, міцного здоров'я на довгі роки, гарних новин, приємних співрозмовників, щасливої долі під мирним небом.

Осінь - пора року, коли люди повинні зігрівати одне одного...Своїми словами, почуттями, вчинками. Підтримуємо один одного і віримо в перемогу!