Новорічні та Різдвяні свята полюбляють не лише діти, а й дорослі. З особливим відчуттям на них чекають також люди, які проживають у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання КЗ "Турбота" Демидівської селищної ради. Сьогодні селищний голова Сергій Радченко відвідав мешканців закладу, щоб привітати з Новим Роком та Різдвом Христовим, вручивши в кожну кімнату по новорічній ялинці та корзину фруктів.

Відвідали підопічних засновники ПП "ДЕМЕТРА» Олена Стельмащук та  Василь Стельмащук. Побажали мешканцям даного відділення здоров’я, довголіття та пригостили м’ясними виробами власного виробництва і солодощами.

Святковий настрій приходу Нового року,  народження Христа та Щедрого вечора  підопічним цієї домівки створили працівники КЗ «Будинок культури» Демидівської селищної ради, віншуючи колядки та щедрівки.

Мешканці відділення, як завжди з вдячністю зустрічали гостей. Приємно було спостерігати за тим, як змінювався настрій,  на обличчях з’являлись посмішка й радість. Вони щиро дякували за те, що про них не забувають.

Нехай це світле свято додасть кожному нових сил і натхнення на добрі справи!