Фото без опису

Новорічні та Різдвяні свята полюбляють не лише діти, а й дорослі. З особливим відчуттям на них чекають також люди, які проживають у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання КЗ "Турбота" Демидівської селищної ради. Сьогодні селищний голова Сергій Радченко відвідав мешканців закладу, щоб привітати з Новим Роком та Різдвом Христовим, вручивши в кожну кімнату по новорічній ялинці та корзину фруктів.

Фото без опису

Відвідали підопічних засновники ПП "ДЕМЕТРА» Олена Стельмащук та  Василь Стельмащук. Побажали мешканцям даного відділення здоров’я, довголіття та пригостили м’ясними виробами власного виробництва і солодощами.

Фото без опису

Святковий настрій приходу Нового року,  народження Христа та Щедрого вечора  підопічним цієї домівки створили працівники КЗ «Будинок культури» Демидівської селищної ради, віншуючи колядки та щедрівки.

Фото без описуФото без опису

Мешканці відділення, як завжди з вдячністю зустрічали гостей. Приємно було спостерігати за тим, як змінювався настрій,  на обличчях з’являлись посмішка й радість. Вони щиро дякували за те, що про них не забувають.

Нехай це світле свято додасть кожному нових сил і натхнення на добрі справи!

Фото без описуФото без описуФото без опису