Дубенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби  в    Рівненській області інформує До уваги

Дубенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби  в    Рівненській області інформує

Дубенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби  в    Рівненській області інформує, що у поточному році на території  Демидівської громади Дубенського району було встановлено сказ домашньої тварини (собаки).

Зустрічаємо Героя

Зустрічаємо Героя

Шановна громадо ! Траурний кортеж з тілом Героя Ковальчука Юрія прибуде сьогодні орієнтовно о 13.00 годині у рідне село Вербень. Просимо гідно зустріти і провести тіло нашого воїна додому, створивши живий коридор. Чин похорону відбудеться 20 липня в с. Вербень об 11.00 годині. Відправка автобуса, для всіх небайдужих провести в останню дорогу та віддати шану Герою України, 20 липня о 10.00 годині від відділу освіти та гуманітарної роботи Демидівської селищної ради смт Демидівка вул. Миру 21. Честь тобі і слава Герою! Вічна пам‘ять…

При продажі об’єкту оподаткування необхідно подати до податкової форму № 20-ОПП Податкова інформує

При продажі об’єкту оподаткування необхідно подати до податкової форму № 20-ОПП

При продажі об’єкту оподаткування необхідно подати до податкової форму № 20-ОПП Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що відповідно до п. 63.3 ст.63 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) платник податків зобов’язаний повідомляти про всі об’єкти оподаткування і об’єкти, пов’язані з оподаткуванням, контролюючі органи за основним місцем обліку згідно з порядком обліку платників податків.

Довідку про доходи можна отримати самостійно Податкова інформує

Довідку про доходи можна отримати самостійно

Довідку про доходи можна отримати самостійно Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що у рамках кампанії декларування доходів громадян та електронного декларування доходів державних службовців за 2022 рік, громадяни можуть скористатися Е-сервісом «Електронний кабінет» для отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків, а також підготувати, заповнити та надіслати в електронному вигляді до контролюючих органів декларацію про майновий стан і доходи.