Фото без опису                  

Кожне посаджене дерево або квітка є символом життя, незламності духу та віри в Перемогу.

17-18 квітня, напередодні Дня довкілля, за ініціативи селищного голови Сергія Радченка та налагодженої тісної співпраці з лісничим Філії «Дубенське лісове господарство» ДП «Ліси України» Дублянське лісництво Іваном Миронцем, працівники селищної ради та КП «Добробут», педагоги і учні Демидівського ліцею, поліцейські офіцери громади та працівники ДСНС, з-задоволенням вирішили оновити Демидівський центральний парк навесні. Дружніми зусиллями було висаджено 131 дерево, а саме: червоний дуб, берези, клени та шовковиці, які ростимуть через роки та своєю пишною кроною і запашними плодами  тішитимуть не одне покоління жителів громади.

Невдовзі продовження цієї ініціативи планується в інших населених пунктах громади, слідкуйте за новинами на сайті та долучайтеся самі і беріть  своїх діток, разом зробимо нашу громаду кращою та зеленішою. 

Все буде Україна! Дякуємо нашим Захисникам та Захисницям, що маємо можливість висаджувати дерева та дбати про рідну землю!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису