Фото без опису

НАВЧАЛЬНО-ГРАНТОВИЙ ПРОЄКТ ДЛЯ ВЕТЕРАНІВ ТА ВПО EU4YOUTH

Цей проєкт реалізується учасниками консорціуму: Громадська організація “ЧАС ДІЇ”, Громадська організація “СМАРТ МЕДІА”, Громадська організація “УКРАЇНСЬКІ ВЕТЕРАНИ”, Громадська організація “SOS UKRAINE”, що фінансується Європейським Союзом та здійснюється в Україні.
До участі запрошуються молоді ветерани та внутрішньо переміщені особи в Україні.
На відібраних учасників чекає навчання, зустрічі з відомими бізнес-лідерами, економістами та тренерами. Разом з менторами кожен учасник розробить бізнес-план.


Для кого:
Цей проєкт спрямований на молодих ветеранів та внутрішньо переміщених осіб в Україні, які шукають можливості для власного розвитку та успішної адаптації у суспільстві. Вікове обмеження для участі в проєкті становить до 35 років.
Учасники проєкту матимуть можливість брати участь у навчальних заходах, зустрічах з досвідченими бізнес-лідерами, економістами та тренерами. Крім того, кожен учасник матиме можливість розробити свій власний бізнес-план під керівництвом менторів.
Проєкт фінансується Європейським Союзом та реалізується у партнерстві з громадськими організаціями, які мають багатий досвід у підтримці молодих підприємців та соціальну адаптацію вразливих груп населення.

Сума:
До 6 000 євро

Коли:
Дедлайн до 30 квітня 2024 р.

Подати анкету можна за посиланням: https://forms.gle/1auwnHNGReoR5n6e6

Більш детально ТУТ (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzVntIIfdFNJHYf4UnjuQXaapjBhrw66UcianNOwK2PZSmlQ/viewform) 

Фото без опису