Фото без опису

Повідомлення

про оприлюднення проєкту рішення виконавчого комітету Демидівської селищної ради «Про затвердження Умов проведення конкурсу з визначення пасажирських перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Демидівської територіальної громади Рівненської області»

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Демидівська селищна рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Демидівської селищної ради «Про затвердження Умов проведення конкурсу з визначення пасажирських перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Демидівської територіальної громади Рівненської області».

        Проект регуляторного акта передбачає забезпечує відкритість процедури, прозорості дій органу місцевого самоврядування при вирішенні питань щодо передбачуваних умов визначення на конкурсних засадах перевізників, які спроможні забезпечити безпечне та якісне обслуговування перевезень пасажирів.

Розробник – відділ економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства, транспорту та регуляторної діяльності Демидівської селищної ради. Поштова адреса: 35200, Рівненська область смт.Демидівка вул. Миру,19, email: demydivkainvest@gmail.com, телефон для довідок (03637)6-21-01.

Зазначений проект регуляторного акта разом з аналізом регуляторного впливу розміщено на веб – сайті: https://demydivska-gromada.gov.ua в розділі «Регуляторна діяльність» - рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Строк приймання пропозицій і зауважень до проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу становить один місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції і зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі:

на поштову адресу: 35200, Рівненська область смт Демидівка вул. Миру,19 (відділ економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства, транспорту та регуляторної діяльності Демидівської селищної ради);

на електронну пошту за адресою: demydivkainvest@gmail.com

 

Оприлюднено  01 лютого 2024 року

Проєкт рішення виконавчого комітету

Аналіз регуляторного впливу

Тест малого підприємництва (М-Тест)