Фото без опису

Повідомлення

про оприлюднення проекту рішення виконавчого комітету Демидівської селищної ради «Про затвердження Умов проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з визначення пасажирських  перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Демидівської територіальної громади Рівненської області»

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Демидівська селищна рада повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акта - рішення виконавчого комітету Демидівської селищної ради «Про затвердження Умов проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу при проведенні конкурсу з визначення пасажирських  перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Демидівської територіальної громади Рівненської області».

Проект регуляторного акта передбачає затвердження Умов проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу.

Розробник – відділ економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства, транспорту та регуляторної діяльності Демидівської селищної ради. Поштова адреса: 35200, Рівненська область смт Демидівка вул. Миру,19, email: demydivkainvest@gmail.com, телефон для довідок (03637)6-21-01.

Зазначений проект регуляторного акта разом з аналізом регуляторного впливу розміщено на веб – сайті: https://demydivska-gromada.gov.ua в розділі «Регуляторна діяльність» - рубрика «Оприлюднення проектів регуляторних актів».

Строк приймання пропозицій і зауважень до проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу становить один місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції і зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі:

на поштову адресу: 35200, Рівненська область смт Демидівка вул. Миру,19 (відділ економічного розвитку, інвестицій, житлово-комунального господарства, транспорту та регуляторної діяльності Демидівської селищної ради);

на електронну пошту за адресою: demydivkainvest@gmail.com

 

Оприлюднено  1 лютого 2024 року

Проєкт рішення виконавчого комітету

Аналіз регуляторного впливу

Тест малого підприємництва (М-Тест)