Фото без опису

У закладах дошкільної освіти Демидівської селищної ради пройшли випускні бали

Дитячий садок – це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий    сміх та любов. Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшли випускні бали у закладах   дошкільної освіти Демидівської селищної ради.

Цьогоріч, випускниками стали 102 вихованці закладів дошкільної освіти Демидівської селищної ради. Під час свят  маленькі випускники показали свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу працівників закладів дошкільної освіти.

Вже традиційно, маленькі випускники отримали подарунки від голови Демидівської селищної ради Сергія Радченка.

Випускні бали пройшли цікаво і весело. Яскраве підтвердження того – бурхливі емоції всіх його учасників. Сподіваємося, що незабутнє враження  залишиться у випускників на все життя!

Щиро бажаємо випускникам бути здоровими, успішними, завзятими, наполегливими в досягненні своїх найзаповітніших мрій та сподівань. А батькам зичимо терпіння й розуміння. Також щиро вітаємо працівників закладів дошкільної освіти  із ще одним випуском.

Здоров’я вам усім, успіхів та мирного неба.