Сьогодні у селі  Княгинине  проведено концерт та  благодійний ярмарок для збору коштів на підтримку ЗСУ. Жителі села щирими аплодисментами вітали  учасників художньої самодіяльності КЗ «Будинок культури» Демидівської селищної ради, вихованців Демидівського будинку творчості школярів та учнів і працівників Княгининського ліцею

 На концерті був присутній колишній випускник Княгининського ліцею, а зараз воїн Збройних Сил України Кочук Руслан. Зі словами підтримки до нього, а, в його особі, і до всіх, хто боронить нашу рідну Україну звернулися заступник селищного голови Анатолій Бондар та директор Княгининського ліцею Валентина Цибульська. Ці слова доторкнулися до душі кожного,  викликавши непрохану сльозу, та вселили надію і віру  у майбутню перемогу. Від працівників ліцею Русланові та його бойовим побратимам, було передано різноманітні смаколики. Також кожен присутній долучився до збору коштів придбавши різноманітну солодку випічку на ярмарку.

Особливо зворушливо пролунали пісні «Єднаймося, люба родино!» та «Ой, у лузі червона калина», які підтримав весь зал. Загалом під час благодійного ярмарку вдалося зібрати 14318   гривень.