Обов’язок застосування РРО/ПРРО та ведення товарних запасів у ФОП Податкова інформує

Обов’язок застосування РРО/ПРРО та ведення товарних запасів у ФОП

Головне управління ДПС у Рівненській області  нагадує, що фізичні особи-підприємці, у тому числі платники єдиного податку ІІ-ІV групи, зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО у випадку здійснення «розрахункових операцій» у розумінні Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» від 06.07.1995 №265/95-ВР.

Від погашення податкового боргу надійшло  майже 8 млн гривень Податкова інформує

Від погашення податкового боргу надійшло майже 8 млн гривень

Фахівці Дубенського відділу по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Рівненській області повідомляють, що на Дубенщині станом на перше липня 2023 року рівень податкового боргу до Зведеного бюджету склав 69 млн гривень.

Майнові податки до скарбниць громад Дубенського району додали понад 56 млн гривень Податкова інформує

Майнові податки до скарбниць громад Дубенського району додали понад 56 млн гривень

Сплата майнових податків за підсумками шести місяців 2023 року принесла місцевим скарбницям громад Дубенського району 56,1 млн гривень. Це на 17,4 млн гривень більше, ніж у минулому році. 

Відбудеться засідання сесії Сесія селищної ради

Відбудеться засідання сесії

04 серпня  2023 року відбудеться засідання 27 сесії 8 скликання Демидівської селищної ради.  Відповідне розпорядження селищний голова підписав 24 липня  (Розпорядження Демидівського селищного голови від 24.07.2023 №74  "Про скликання 27 сесії 8 скликання Демидівської селищної ради) Початок засідання об 11 годині в залі засідань Демидівської селищної ради (вул. Миру,19).

Всі заклади освіти планують перейти на електронний документообіг Відділ освіти та гуманітарної роботи

Всі заклади освіти планують перейти на електронний документообіг

20 липня 2023 року на базі ОЗ Демидівського ліцею відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти, дошкільної  та позашкільної освіти. Також на нараді були присутні заступники директорів з навчальної роботи та вчителі інформатики.  Основною метою наради було ознайомлення із платформою цифровізації освіти Eddy, яке здійснила регіональний менеджер – Олена Морозюк.

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ До уваги

ОБГРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Предмет закупівлі: Поточний ремонт вул. Робітнича в с.Лішня Дубенського району Рівненської області (код за ДК 021:2015: 45230000-8 - Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь)