Предмет закупівлі: Поточний ремонт вул. Робітнича в с.Лішня Дубенського району Рівненської області (код за ДК 021:2015: 45230000-8 - Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь)

 

Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями

 Номер закупівлі: UA-2023-06-12-014477-a

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі сформовано відповідно до потреб Замовника, визначено проектно-кошторисною документацією, розробленою та Додатком 2 до Тендерної документації. Закупівля послуг із поточного ремонту здійснюється з метою забезпечення належної якості автомобільних доріг Демидівської територіальної громади загального користування місцевого значення, згідно з державними будівельними нормами та стандартами, а також створення умов для безперервного, безпечного та зручного руху транспортних засобів.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення визначено відповідно до розробленого ТОВ «Вілно» та затвердженого кошторису з урахуванням ДБН В.2.3-5:2018 «Вулиці та дороги населених пунктів» затверджених Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 24.04.2018р. № 103, з дотриманням «Технічних правил ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів» затверджених Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.02.2012р. № 54 та «Технічних правил ремонту і утримання міських вулиць та доріг КТМ 204 України 010-94» затвердженого Держжитлокомунгоспом України 27.12.1994р. ДСТУ-Н Б Д. 1.1-2:2013 «Настанова щодо визначення прямих витрат у вартості будівництва». Відповідно до статті 4 Закону «Про публічні закупівлі» планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби у закупівлі товарів, робіт і послуг.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося шляхом розробки та затвердженням кошторисної документації та становить 1 300 000грн.

 Очікувана вартість предмета закупівлі: 1 300 000грн

Посилання па процедуру закупівлі в електронній системі закупівель: https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2023-06-12-014477-a

 

Додаток № 2 до тендерної документації

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ, КІЛЬКІСНІ ТА ІНШІ ХАРАКТЕРИСТИКИ, ЩОДО ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ (ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ) ДК 021:2015: 45230000-8 – Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь «Поточний ремонт вул. Робітнича в с.Лішня Дубенського району Рівненської області»

Умови надання послуги замовнику повинні відповідати тим, що зазвичай ставляться до подібних послуг та вимогам чинного законодавства України, норм та технічних характеристик, зокрема вимогам будівельних норм ДБН В.2.3-5:2018 «Вулиці та дороги населених пунктів» затверджених Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 24.04.2018р. № 103, з дотриманням «Технічних правил ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів» затверджених Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.02.2012р. № 54 та «Технічних правил ремонту і утримання міських вулиць та доріг КТМ 204 України 010-94» затвердженого Держжитлокомунгоспом України 27.12.1994р..

Послуги надаються до 31.08.2023 року з моменту підписання договору про надання послуг. Учасник відповідає за одержання всіх необхідних дозволів, ліцензій, сертифікатів на роботи, запропоновані для торгів та інших документів пов’язаних із поданням пропозиції та самостійно несе всі витрати за їх отримання.

Склад та обсяги надання послуг визначені кошторисною документацією, складеною на основі Дефектного акту затвердженого Замовником, і для підтвердження відповідності пропозиції учасника технічним, якісним та іншим характеристикам предмету закупівлі, установленим замовником, подається лист з гарантією надання послуги у повному обсязі та за належною якістю.

Якість, строки та порядок надання послуг повинні відповідати вимогам державних стандартів, норм, правил у сфері безпеки та охорони довкілля і безпеки дорожнього руху.

Ділянки з асфальтним покриттям, що визначені як відремонтовані і не відповідають вимогам Замовника підлягають виправленню.

Виконавець забезпечує відповідність якості будівельних матеріалів специфікаціям, державним стандартам, технічним умовам, а також наявність самих сертифікатів, технічних паспортів та інших документів що засвідчують технічні характеристики та якість. Матеріали для проведення поточного ремонту використовуються за наявності технічного свідоцтва або сертифіката відповідності, а також висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи, який видається установами і закладами санітарно-епідеміологічної служби центрального органу в галузі охорони здоров’я. Техніка, яка буде задіяна для надання послуг повинна якісно і технічно відповідати умовам вказаних послуг. Поточний ремонт покриття здійснюється технікою з оператором у справному технічному стані, повністю заправленою паливно-мастильними матеріалами, забезпеченою регулярним проходженням технічного огляду та за наявності необхідних розпізнавальних знаків. Працівники повинні бути забезпечені спецодягом та взуттям згідно діючих виробничо-санітарних норм, а при проведенні робіт на проїжджій частині вулиці – жилетами сигнальними світловідбиваючими. Згідно вищенаведених вимог учасник надає довідку в довільній формі.

Виконавець повинен приступити до надання послуг при сприятливих погодних умовах та забезпечити своєчасне проведення всього комплексу робіт з поточного ремонту покриття.

Гарантія якості наданих послуг визначається гарантійним строком будівельних матеріалів протягом строку, визначеного їх виробником, а в частині якості поточного ремонту – протягом 36 місяців з дати підписання актів наданих послуг, що підтверджує гарантійним листом в довільній формі.

Учасник визначає ціну з урахуванням вартості використання обладнання, паливо-мастильних матеріалів, транспортних витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають

бути сплачені, в тому числі страхування та інших витрат згідно з чинним законодавством. Крім того у ціні пропозиції відповідно до умов кошторисної документації щодо термінів закінчення робіт повинні враховуватися послуги з перевезення залишків старого покриття. Не врахована вартість окремих послуг не оплачується, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у пропозиції. Ціна пропозиції (договірна ціна) Учасника, що розрахована у програмному комплексі АВК за оновленими версіями або в інших програмних комплексах, які розроблено на підставі державних і галузевих нормативів (норм) повинна включати всі розрахунки та їх складові.

З метою необґрунтованого заниження та/або завищення ціни пропозиції учасник надає лист в довільній формі за власними підписом та печаткою (за наявності) в якому інформується щодо формування цінової пропозиції за цінами на матеріальні ресурси, які відповідають поточним цінам (відповідно до пп. 6.3.1 п. 6.3 розділу 6 ДСТУ – Н Б Д.1.1-2:2013 «Настанова щодо визначення прямих витрат у вартості будівництва»).

Забезпечення Виконавцем дотримання правил охорони праці та техніки безпеки під час надання послуг, що є предметом закупівлі в роботі на об’єкті підвищеної небезпеки, а також недопущення пошкодження комунікаційних та інженерних мереж, іншого майна, що знаходиться на таких об’єктах.

При проведенні поточного ремонту покриття передбачається необхідність забезпечення умов дотримання нормативних рівнів впливу можливих шкідливих чинників на довкілля, а також забезпечення санітарно-гігієнічних умов утримання населених пунктів, зокрема використання Виконавцем обладнання та матеріалів, що не спричиняють шкоди навколишньому середовищу.

Технічне завдання щодо предмету закупівлі:

(код ДК 021:2015: 45230000-8 – Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь»

№ Ч.ч. Найменування робіт і витрат Одиниця виміру Кількість

1 2 3 4

1 Улаштування підстильних та вирівнювальних шарів основи з щебеневої суміші С-7 м3 матеріалу основи 82,4

2 Розливання в`яжучих матеріалів т 1,81

3 Улаштування покриттів товщиною 4 см із гарячих асфальтобетонних сумішей м2 покриття 1 810

4 На кожні 0,5 см зміни товщини шару додавати або виключати до норми 18-43-1 [на однiй половинi проїжджої частини при систематичному русi транспорту на другiй] м2 покриття 1 810

Для виконання даних робіт повинні застосовуватись суміші асфальтобетонні гарячі і теплі, дрібнозернисті тип Б, марка 1

Учасник повинен надати у складі пропозиції погодження на виконання технічного завдання та інші документи, які вважає за потрібне, що підтверджують відповідність пропозиції цьому додатку.

У разі посилання у технічному завданні на конкретну торгівельну марку, патент, конструкцію, тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, таке посилання треба вважати доповненим виразом "або еквівалент".