Установчі збори Молодіжної ради

при Демидівській селищній раді

Фото без опису

 

Подавай заявку на членство у молодіжній раді.

Установчі збори для формування складу молодіжної ради при Демидівській селищній раді відбудуться 06 червня 2023 року, про початок об 11:00. Місце проведення: вул. Миру,19 смт.Демидівка, Дубенський р-н, Рівненська обл. 35200, приміщення Демидівської селищної ради (зал засідань).

До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України – жителі Демидівської територіальної громади віком від 14 до 35 років.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява за визначеною формою ( https://drive.google.com/drive/folders/1sy-FCE6i3gxJMZkLtn-Qs-Pn3eS9IRgb?usp=sharing ).

в разі висунення кандидата на членство в молодіжній раді інститутом громадянського суспільства (ГО, школа, установа і д.т.) до заяви додаються:

– рішення (витяг з протоколу), прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу молодіжної ради при Демидівській селищній раді;

– біографічна довідка з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»                                      (https://drive.google.com/drive/folders/1XfBODuSIckdJQ5AGKc1NcWyT8Q9xmag9?usp=sharing ).

в разі самовисунення:

– біографічна довідка з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» (https://drive.google.com/drive/folders/1XfBODuSIckdJQ5AGKc1NcWyT8Q9xmag9?usp=sharing ).

Якщо ти внутрішньо переміщена особа, то необхідно додати довідку, яка це підтверджує.

Склад молодіжної ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які особисто присутні на установчих зборах.

До складу молодіжної ради може бути обрано не більше одного представника від кожного інституту громадянського суспільства, що виявив бажання увійти до складу молодіжної ради.