Фото без опису

Щиросердечно вітаю з Днем Збройних Сил України!

 

День Збройних сил України — це свято на честь тих, хто присвятив своє життя служінню Вітчизні, хто стояв у витоків створення нашого війська, і хто сьогодні  захищає територію нашої країни, забезпечує обороноспроможність Української держави.

Сьогодні  українські воїни стримують агресію проти нашої держави. Роблять це віддано, хоробро й маючи безумовну моральну перевагу: наші чоловіки та жінки у лавах Збройних сил захищають свободу та вільне майбутнє українського народу. Ми завжди будемо вдячні їм за службу.

Ми  завжди будемо  пам'ятати наших воїнів, які віддали життя за Україну, захищаючи справедливу долю для нашого народу. Повага до подвигу наших героїв є абсолютною на всій території держави.

Серед наших земляків є воїни, які віддали свої життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться в серцях жителів нашої громади. Я висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих наших героїв і низько схиляю голову перед їх родинами.

Дякую матерям, які виховали синів, котрі без застережень одягнули військову форму, обрали професію захисника, а сьогодні на передовій боронять нашу землю! 

Шановні військові, сердечно вітаю вас зі святом, бажаю не втрачати віри, завжди пам’ятати, що вдома на вас чекають рідні та близькі люди, які щоденно моляться за вас . Від всього серця зичу миру та спoкoю, подальших успіхів у вдoскoналенні бoйoвoї майстерності, добра та достатку. Ваша мужність та сила духу здатні пoдoлати будь-які перешкоди.  Переконаний, що на місцях, де зараз точаться бої, скоро замайорить рідний жовто-блакитний стяг і під блакитним небом рясно заколосяться жита.
         Хай Господь Бог допомагає Вам та Вашим родинам, щастя та Божої милості всім Вам! 

Слава Героям! Слава Україні!

З повагою,

селищний голова Сергій РАДЧЕНКО