Фото без опису

Шановні депутати, члени виконавчого комітету, працівники та ветерани місцевого самоврядування,  мешканці нашої громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування!

Це свято нашої громади, громади кожного села, селища та міста, кожного їх мешканця.  

Органи місцевого самоврядування є найближчими до жителів територіальної громади та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх мешканців.

Діяльність нашої ради є відкритою та  спрямованою  на задоволення життєвих потреб кожного.

Від того, як на місцях  вибудувана система надання послуг, залежить комфорт, соціальний клімат і довіра до держави в цілому. Тому День місцевого самоврядування - це велике всенародне свято і демократії,  і відповідальності.

Повсякденними турботами громади сьогодні переймаються не лише депутати, які входять до складу селищної ради, а й члени виконавчого комітету, службовці органів місцевого самоврядування, і звичайно, громадяни, які беруть активну участь у вирішенні багатьох питань.

Я, як голова громади, хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з Вами робимо спільну справу – працюємо задля  добробуту людей, робимо нашу громаду кращою та усі разом наближаємо перемогу.

Нажаль, реалії сьогодення досить непрості. Та які б умови не склалися в країні, державний механізм повинен працювати, а влада повинна забезпечувати всі умови, щоб люди отримували, пенсії, зарплати, мали хліб і до хліба. Отже позиція місцевого самоврядування - бути з народом і відстоювати його інтереси, бути стабілізуючим інститутом влади.

Шановні колеги!

З нагоди Дня місцевого самоврядування, засвідчую свою повагу та висловлюю слова вдячності депутатському корпусу  селищної, працівникам органів місцевого самоврядування, ветеранам місцевого самоврядування та усім жителям нашої громади за співпрацю, взаєморозуміння у розв’язанні існуючих проблем нашої громади,  повагу до людей, відповідальність та порядність, за любов до рідного краю, самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, непереборне бажання та здатність здолати усі негаразди.

Переконаний, що нас і надалі буде об’єднувати спільна відповідальність та спільна злагоджена робота заради наших людей та їх добробуту.

Щиро зичу всім міцного здоров’я, миру на нашій благословенній землі, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів і задумів. а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додадуть усім нам сили та наснаги.

З повагою, селищний голова Сергій РАДЧЕНКО