Фото без опису
Шановні учні, освітяни та батьки! З нагоди початку 2023-2024 навчального року, я щиро вітаю вас з Днем знань!

Цей день завжди був для нас святковим і наповненим надією на майбутнє. Сьогодні, в умовах воєнного часу, ми, на жаль, не завжди можемо повністю відчути миті щастя та радості, але вірю, що наша спільна міць і воля допоможуть нам подолати всі труднощі і знову насолоджуватися радісними моментами в нашому житті.

Дорогі учні, ви є майбутнім України. Бажаю кожному з вас успішного навчального року і нехай кожен день приносить нові знання та враження. Нехай ваші мрії збуваються, а ваші батьки пишаються вами, спостерігаючи, як ви стаєте сумлінними, розумними, вихованими і освіченими громадянами.

Шановні освітяни, ви маєте велику відповідальність перед нашою громадою, бо вам довірено найбільше багатство - наших дітей. Висловлюю вам щирі слова вдячності за вашу самовіддану працю, мудрість та турботу. Бажаю вам міцного здоров'я, терпіння, натхнення та творчих успіхів у вашій благородній справі. Нехай цей навчальний рік принесе нашим дітям широкі обрії знань, вам - задоволення від результатів роботи, а батькам - віру в щасливу долю їхніх дітей.

Україна обов'язково переможе! Разом ми сила.

Слава Україні!

Слава ЗСУ!

 

Селищний голова                                           Сергій РАДЧЕНКО