Фото без описуФото без опису

Шановні освітяни! Дорогі колеги!

 

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівника освіти! Це – свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, тих - кому ми зобов’язані своїм життєвими і професійними перемогами.

Сьогодні ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Професійні здобутки педагогів, якісна підготовка випускників шкіл, перемоги учнів та вихованців на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта Демидівщини постійно підвищує свої якісні показники. Велика вдячність і шана вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління.

Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість і знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили звання вчителя – провідника вічних цінностей. Щороку наша освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які з вдячністю використовують досвід ветеранів-педагогів, а також впроваджують сучасні інноваційні технології.

Освітній процес допомагають здійснювати завгоспи і кухарі, лаборанти і секретарі, бібліотекарі і бухгалтери, помічники вихователів і прибиральники. Дякую, шановні колеги, за вашу вірність і відданість обраній справі, невтомну працю.

Шановні освітяни! Бажаю, щоб доброта ваших сердець ніколи не вичерпувалась, а радість від успіхів учнів, вихованців щодня тільки множилась. Нехай завжди вас зігріває шана ваших вихованців та їхніх батьків. Творчого натхнення, міцного здоров’я, добра і злагоди і нехай вам вдаються найсміливіші задуми.

Божої благодаті, миру і перемоги!

 

 

Начальник  відділу освіти

та гуманітарної роботи                                       Олена Грицюта