Фото без опису

У зв’язку з піковими навантаженнями на Реєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (більше 11 тис. одночасних сесій, що значно перевищує навантаження минулого року), робота Реєстру може уповільнитися.

Якщо в особистому кабінеті суб’єкта декларування не відображаються відомості, прохання вийти і повернутися до заповнення декларації через деякий час.

За статистикою, навантаження на Реєстр декларацій в неробочий час є значно меншим.

Національне агентство вживає невідкладних заходів для вирішення технічних проблем, які виникають під час кампанії з подання щорічних декларацій. Фахівці НАЗК постійно координують роботу з адміністратором Реєстру – Державним підприємством «Українські спеціальні системи».

Крім цього, працює «гаряча лінія» технічної допомоги щодо роботи Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування: +38(044)200-06-94 або e-mail: support@nazk.gov.ua.

Також повідомляємо, що Національне агентство вже закупило нове обладнання для модернізації Реєстру декларацій, яке буде встановлено упродовж 2020 року.

 

РОЗ’ЯСНЕННЯ ЩОДО ЗАПОВНЕННЯ ДЕКЛАРАЦІЙ https://nazk.gov.ua/uk/