Фото без опису

28 травня в Демидівському Будинку творчості школярів відбувся творчий звіт - огляд гуртків,  найважливіша і найвідповідальніша подія для вихованців закладу, їх батьків та педагогів. Цей великий звітний концерт, а також виставка робіт гуртківців декоративно ужиткового мистецтва пройшла під гаслом «Творчість -  діти 2019». Всі свої досягнення вихованці присвятили рідному закладу, селищу, рідній країні. На святі Будинку творчості школярів були присутні гості: Демидівський селищний голова В.М.Іщук, начальник управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради О.Г.Грицюта,   начальник відділу культури, туризму, молоді та спорту управління освіти , культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради Н.Г.Іщук. З вітальним словом звернулась до всіх присутніх в залі директор закладу Л.А.Гусаревич , яка розповіла про творчі здобутки вихованців за 2018 – 2019 навчальний рік. Найактивніших вихованців закладу було нагороджено грамотами.

У святковій залі зібралась велика  кількість шанувальників і прихильників юних талантів Будинку творчості школярів, а вони, в свою чергу не розчарували глядачів, подарувавши їм цікаву подорож у казковий світ дитячого мистецтва.  Одночасно проходила виставка найкращих дитячих робіт з декоративно – ужиткового мистецтва. Роботи були представлені в різних техніках виконання під керівництвом керівників гуртків: Князь А.В., Максимюк Ж.Б., Салійчук М.В., Туровської Г.Є., Рябчевського А.Г., Мулька О.В., Салійчука В.А., Ряски І.В., Смаля В.В. Звіт - огляд був побудований таким чином, аби познайомити глядачів з усіма колективам: вокальними, хореографічними та духовим оркестром.

Словами молитви розпочала концертну програму вихованка Яна Гусар. В програмі були виступи ансамблю народних інструментів «Візерунок» з творами «А на нашій вулиці», «Мене мати не пускає з хати». У виконанні вокального ансамблю прозвучали пісні «Веселка», «Не давайте суму жити», «Україно, ми твоя надія». Виступили солісти концерту : Владислав Легенюк з піснею «Я маленький козак», Дарина Новіцька  пісня «Посмішка». Дует у складі Віталіни та Соломії Мартинюків розчулили глядачів піснею «Янголе мій», дует Дарина Новіцька та Тимофій Панчук порадували піснею «Сама – сама»,а Олеся та Інна Полуян подарували пісню «Рушник вишиваний».  Звітний концерт закладу подарував гостям зустріч із талановитими музикантами та вокалістами – переможцями  селищних, обласних, конкурсів виконавської майстерності. А саме виступ Юлії  Мартинюк з піснею «Мир над Україною» не залишив байдужим жодного глядача в залі, а пісня  "Три дороги" у виконанні тріо «Дивоцвіт» (керівник Тетяна Іллівна Погранична) розчулила всіх присутніх.

Мистецтво танцю продемонстрували хореографічні колективи старшої та молодшої груп з композиціями : «Мамині помічники», «А ми удвох», « Ми дівчата з України», «Ковбой» та ніжний, романтичний «Вальс», керівник І.І.Макарук.

 Розвеселив усіх присутніх в залі своїми гуморесками  Павла Глазового « Допитливий син», « Добазарувались» Ряска Ілля.

Заявив про себе  молодий і перспективний колектив гуртка «Духових інструментів». У їх виконанні прозвучали музичні твори «Чорні очка, як терен», «Суліко».

Кульмінацією звітного концерту став вірш - молитва «Молюсь за тебе Богу, Україно» у виконанні культорганізатора закладу І.М.Ковальчук.

А на завершення згуртувала всіх учасників концерту Інна Полуян піснею «Я бажаю». Звіт – огляд підготували та провели: колектив творчих педагогів та здібні і обдаровані вихованці, а також ведучі концертної програми вихованці Будинку творчості школярів чудова Карина Яковецька та неповторний Іван Августинович.

 Без перебільшення можна сказати, що учасникам концерту все вдалося. На завершення заходу директор БТШ  подякувала всім його учасникам та побажала дітям перемог, творчих злетів, здійснення мрій і щасливої долі, а всім гостям свята — добра, злагоди, миру і добробуту. 

                                                                                            методист закладу  Ж. Максимюк

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису