Минув ще один навчальний рік та продзвенів останній дзвоник в «Острівській гімназії». Для когось це було востаннє і шкільні роки вже проминули, а попереду чекає нове, доросле життя. Для інших — це було вперше й стежини нових знань лише відкриваються для маленьких школярів.
31 травня на подвір’ї «Острівської гімназії» зібралися учні, гості, вчителі та батьки, аби відсвяткувати закінчення 2019 навчального року.
Свято було сповнене веселого дитячого сміху, сліз радості та щирих побажань від керівництва школи. «Час дитячих забаганок закінчився, настав час дорослого вибору. Надіюся, що наші випускники і надалі будуть старанними та прославлять нашу школу. Вітаю усіх зі святом урочистої лінійки останнього дзвоника», - звернулася  Ольга Михайлівна.

Серед гостей була присутня начальник управління освіти,культури, туризму, молоді та спорту Демидівської селищної ради Рівненської області – Грицюта Олена Григорівна, яка привітала учнів зі святом, а також вручила цінні подарунки майбутнім першокласникам.
Свято показало, що цей день дійсно сповнений веселих посмішок друзів. Дружба і злагода обєднала усіх присутніх.

І ось настала довгоочікувана хвилина, коли пролунав останній дзвоник, сповістивши про закінчення 2018-2019 навчального року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису