Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що що «Моя податкова» – безкоштовний мобільний застосунок забезпечить громадянам простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби. Надає можливість швидко отримувати необхідну інформацію, подавати заяви та декларації, сплачувати податки.

У розділі «Мої дані» застосунку можна отримати інформацію про: адресу реєстрації та фактичне місце проживання, об’єкти оподаткування, обов’язок сплатити суму грошового зобов’язання (ППР), стан розрахунків з бюджетом. 

 

У розділі «Повідомлення» доступні: квитанції, відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків, інформація з ДРФО про джерела/суми нарахованого доходу, утриманого та сплаченого податку та військового збору та листи контролюючого органу. 

 

Звертаємо увагу, що наразі триває кампанія декларування доходів, громадян, одержаних протягом 2023 року. Тож мобільний застосунок «Моя податкова» у розділі «Послуги» надає можливість подати декларацію про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки. Для цього необхідно здійснити наступні кроки:

 

- оберіть «Подати декларацію про майновий стан і доходи»;

- вкажіть суму витрат відповідного виду;

- зазначте реквізити банківського рахунку (інша інформація про банківський рахунок заповниться автоматично);

- прикріпіть документи в електронному вигляді (додатки можуть бути додані у pdf-форматі або фото);

- підписуйте та надсилайте.

 

Завантажуйте застосунок «Моя податкова» в AppStore або GooglePlay, ідентифікуйтеся онлайн за допомогою файлового або хмарного КЕП будь-якого надавача та використовуйте більше сервісів.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX