Фото без опису

Двох полеглих військовослужбовців із Демидівської громади відзначено державними нагородами

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі відзначено двох наших Героїв-Земляків, відважних воїнів, патріотів, які віддали своє життя за мир та спокій на рідній землі.

Богдан ДУДАЙ, житель села Товпижин. Богдан захищав Україну із 2016 по 2019 роки. Із початком повномасштабного вторгнення повернувся до України, аби захищати рідну землю. Виконував обов’язки старшого солдата, сапера інженерно-саперної роти. Він ніколи не кидав своїх в біді, під час артобстрілу кинувся рятувати побратима. Свій останній бій воїн прийняв на Куп’янському напрямку. Йому назавжди 25 …

Орден «За мужність» ІІІ ступеня  отримала мама Ольга Андріївна, брат Вадим та кохана дівчина Діана.

Мешканець Вовковий Михайло ШЕРЕМЕТА на службі виконував обов’язки старшого сержанта, розвідника. Добрий, товариський, мужній та хоробрий, завжди готовий прийти на допомогу – так відгукуються про Михайла побратими. Свій останній бій воїн прийняв на Запорізькому напрямку. Йому назавжди 52 …

Почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних Сил України «Золотий хрест» отримала дружина Світлана Петрівна, сини Антон та Андрій.

До вручення високої державної нагороди долучився селищний голова Сергій Радченко спільно з керівництвом районної військової адміністрації та Дубенського районного центру комплектування та соціальної підтримки.

Жодні ордени чи нагороди не зможуть вгамувати біль втрати, проте ці державні нагороди повинні нагадувати нам про подвиги сучасних українських Героїв.

Вічна пам’ять, честь і шана полеглим Героям, які ціною власного життя виборюють вільне майбутнє українського народу!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису