Податкові надходження до місцевих бюджетів Дубенського районуі протягом восьми місяців цього року склали 992,2 млн гривень. Порівняно з січнем-серпнем минулого року надходження зросли на 239,6 млн гривень.

 

Найбільш поширеними джерелами надходжень до місцевого бюджету є такі податки, як податок на доходи фізичних осіб, якого в січні-серпні надійшло 783,6  млн гривень. До минулого року показник зріс на 193,3 млн гривень. Крім того, суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до місцевого бюджету 82,8 млн гривень єдиного податку

 

Також вагомим джерелом наповнення бюджету стали майнові податки яких надійшло понад 86,2 млн гривень, плюс 27,6 млн гривень до минулого року. Якщо в розрізі кожного з податків, то земельного податку та орендної плати надійшло 67,1 млн гривень, податку на нерухомість надійшло 18,8  млн гривень та 336 тис гривень транспортного податку.

 

Звертаємо увагу, що сьогодні для наповнення бюджетів, забезпечення фінансової сторони життєдіяльності держави та підтримки наших Збройних Сил України ми повинні разом докласти максимум зусиль і сконцентруватись на цих важливих завданнях. Фінансова підтримка нашої країни наразі дуже необхідна і наші платники виконують свої зобов’язання як істині патріоти України.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»