Фото без опису

У рамках проєкту “Психосоціальна підтримка в Україні” фахівці Центру Психосоціальної підтримки  Дубенської територіальної громади провели презентаційну зустріч для працівників психосоціальної сфери Демидівської селищної ради, а також керівників підрозділів, які безпосередньо координують роботу інших структур у цьому напрямку, з метою підвищення обізнаності у сфері ментального здоров'я та надання психологічної підтримки.

Керівниця Центру,  Людмила Одварко ознайомила  учасників з напрямками роботи установи та спільно з присутніми учасниками заходу запланували наступні кроки співпраці.

Особливістю цієї команди є змога надавати послуги стаціонарно та мобільно (у віддалених населених пунктах).
У Центрі працює мультидисциплінарна команда, у складі якої психіатр та психологи. Фахівці безкоштовно надають допомогу учасникам бойових дій, учасникам війни, ветеранам, членам їхніх сімей, родинам загиблих, поранених, полонених, волонтерам. Також мають можливість отримати послуги переселенці та цивільні громадяни із травматичним досвідом.

Голова громади Сергій Радченко подякував працівникам Центру психосоціальної підтримки за змістовну та інформативну зустріч, наголосив на важливості роботи Центру психосоціальної підтримки для жителів громади в умовах військового сьогодення, адже тепер потребуючі зможуть отримати якісну соціально-психологічну допомогу. 

Центр психосоціальної підтримки у місті Дубно відкритий в рамках Проєкту «Психосоціальна підтримки в Україні» PRO_MentalHealth, який реалізується Фондом міжнародної солідарності в Україні (Республіка Польща) у партнерстві з BGK (Банк крайового господарства), Європейською Комісією та програмою «Підтримка демократії» Міністерства закордонних справ Республіки Польща. 

 

Координати Центр Психосоціальної Підтримки

Вул.Семидубська,2 місто Дубно

Електронна пошта

centrpsp1dubno@ukr.net

Номер телефону

+380660025053

 

Фото без опису

Фото без опису