Фото без опису

17 вересня, в Україні відзначається День Рятівника - свято, яке присвячене найсміливішим та самовідданим людям, готовим прийти на допомогу у найтяжчі моменти життя і стати щитом і опорою для інших. Рятівники - це справжні герої, чия мужність і самовідданість заслуговують на найвищу вдячність та визнання.

"Сьогодні, в День Рятівника, хочу від щирого серця подякувати вам за вашу мужність, самовідданість і професіоналізм. Ви завжди приходите на допомогу в найважчі хвилини, і ми знаємо, що можемо на вас розраховувати. Нехай ваша праця завжди буде успішною, а життя - щасливим і мирним" - зі словами вдячності звернувся селищний голова Сергій Радченко до особового складу Демидівського підрозділу 24 ДПЗЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Рівненській області та за досягнення позитивних результатів у службовій діяльності протягом 2023 року, особисту виконавчу дисципліну, сумлінне ставлення до виконання своїх функціональних обов'язків з нагоди святкування Дня Рятівника нагородив грамотами:

- водія 24 державної пожежно-рятувальної частини 4 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Рівненській області, майстер-сержанта служби цивільного захисту ХРИПУ Юрія Вікторовича;

- фахівця сектору із забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій у Дубенському районі центру забезпечення діяльності Головного управління ДСНС України у Рівненській області, старшого лейтенанта служби цивільного захисту НОВОСАДА Дениса Віталійовича.

Фото без описуФото без опису