Агенція регіонального розвитку Рівненської області спільно з ДіяБізнес.Рівне за сприяння ПРООН в Україні в рамках проекту «Підтримка інклюзивного розвитку в Україні через зв’язок експортної стратегії, регіонального розвитку та Цілей сталого розвитку», започатковує ініціативу - «школа експортера», яка спрямована на розвиток зовнішньоекономічної діяльності.

Метою заходу є: надання необхідних знань та компетенцій для ефективної роботи на зовнішніх ринках, а також розширення можливостей та посилення експортної спроможності бізнесу нашої області.

Учасники отримають знання та інформацію від провідних фахівців у сферах: маркетингу, грантових можливостей, митних операцій, кредитування, виходу на маркетплейси та інше.

Проектом передбачено ознайомлення з реальними кейсами успішного експортоорієнтованого бізнесу та можливість відвідати одні з найбільших підприємств Рівненської області.

Участь у заході безкоштовна.

До участі запрошуються підприємці, які ще не здійснювали експорт та не мають досвіду та підприємці, які є досвідченими експортерами та прагнуть розширити свою присутність на іноземних ринках збуту.

Старт навчальної ініціативи «Школа експортера» відбудеться 14-15 вересня 2023 року (про місце та час буде повідомлено зареєстрованих учасників додатково).

Просимо долучитись усіх зацікавлених суб’єктів господарювання.

Для участі просимо до 05 вересня 2023 заповнити форму реєстрації за посиланням: https://forms.gle/xF1Jdgj7uM6tkYML6

В разі виникнення питань контактна особа: +380671059997 Тетяна.