Фото без опису

Сьогодні, напередодні Дня підприємця України, у залі засідань Демидівської селищної ради відбулася урочиста зустріч з підприємцями та бізнес-спільнотою Демидівської громади.

У цей важливий день ми зібралися разом, щоб висловити нашу подяку і визнання представникам цієї професії, які, не зважаючи на виклики, що принесла війна, продовжують працювати на благо нашої громади. – наголосив селищний голова Сергій Радченко. З перших днів війни, наші підприємці демонстрували неймовірну самовідданість та розуміння ситуації. Вони перебудували свою роботу, зберегли свої колективи та активно долучилися до забезпечення життєдіяльності нашої громади. Стали надією для багатьох людей і показали, що підприємці - це не лише бізнес, але й справжня громадська сила.

Кращих представників бізнесу було відзначено Грамотами. Це невеличке визнання за їх вагомий внесок у розвиток підприємництва, створення додаткових робочих місць та активну участь у формуванні бюджету Демидівської територіальної громади. У номінації «Активна участь у громадському житті громади» нагороджено Наталію Городнюк та Наталію Новіцьку. У номінації «Найкращий платник року» були визнані Сергій Мисько та Микола Шаранда. У номінації «Успішний наймолодший підприємець» відзначені Еліна Рослюк та Яна Охримович.

Селищний голова Сергій Радченко висловив свою подяку представникам бізнесу і закликав нас об'єднатися і продовжувати працювати разом, щоб перемогти агресивного ворога і забезпечити наше майбутнє. Також, Наталія Лагнюк, начальник Демидівського відділу Дубенської філії Рівненського обласного центру зайнятості, приєдналася до привітань і відзначила Подякою за плідну співпрацю зі службою зайнятості та вагомий внесок у вирішенні питань зайнятості приватного підприємця Юрія Сігнея.

Завершився цей чудовий захід святковим концертом, де присутні могли насолодитися талановитими виступами від КЗ «Мистецька школа», Будинку творчості школярів, КЗ «Будинок культури» та відчути єдність нашої громади. Разом ми сила, і разом ми переможемо будь-які виклики, що стоять перед нами.