Фото без опису

Вічна пам'ять і слава героям: Алея Слави "Герої не вмирають"

Сьогодні, в День пам'яті захисників України, до пам’ятного знаку Борцям за волю та незалежність України прийшли родини загиблих Захисників Демидівської громади, їхні друзі й побратими, щоб відкрити Алею Слави «Герої не вмирають». Алея пам’яті –   це не про смерть, це про життя тих, хто став небесним військом, це 22 світлини воїнів які віддали свої життя за Батьківщину в російсько-українській війні.

Під час відкриття священнослужителі Демидівського благочиння ПЦУ відслужили заупокійну панахиду та окропили Алею освяченою водою. Свою шану та повагу, вдячність за подвиг Героїв-земляків висловили селищний голова Сергій Радченко та начальник відділу з питань розвитку громад та територій виконавчого апарату Рівненської обласної ради Олександр Дехтярчук: "... Вони віддали найдорожче — своє життя, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність держави. Саме їм ми завдячуємо за те, що маємо можливість щоранку прокидатися у своєму домі, працювати та жити. Кожне втрачене життя — непоправна втрата для батьків, сім'ї, друзів, нашої громади та всієї України." — сказав Сергій Іванович під час виступу.

Учасники заходу поклали живі квіти до Алеї Слави загиблим воїнам та пам’ятного знаку Борцям за волю та незалежність України, вшанували Героїв хвилиною мовчання. Серця краються від болю…Батьки, дружини та діти гладили портрети з такими рідними і дорогими обличчями своїх найдорожчих… На жаль, вони дивляться на нас лише зі світлин та небес...

Ми маємо зробити все, щоб їх смерть не була марною. Щоб наближати перемогу – кожен на своєму фронті. Щоб відстояти незалежність і здобути мир. Працювати, доки не переможемо російських вбивць, які хочуть знищити нас.

Дякуємо кожному Герою за Україну! Пам'ятаємо! Вічна пам'ять воїнам! Слава Україні! Слава українським захисникам!