Фото без опису

З 26 по 30 вересня в Європейських країнах проходив «Тиждень сталої енергії 2022» тож і ми як Європейська країна та громада не були в осторонь цього заходу.
Метою є насамперед підвищення поінформованості мешканців територіальної громади стосовно сучасних способів ощадного й ефективного використання енергії та ширшого залучення відновлюваних джерел енергії в руслі загальноєвропейської політики протидії глобальній зміні клімату.
Проведення Днів енергії є обов’язковою умовою для всіх міст Європи, які підписали Угоду Мерів.
Дні сталої енергії – це подія, яка має на меті підняти суспільне усвідомлення проблем ефективності споживання енергії, використання поновлювальних джерел енергії і зв’язків між енергоспоживанням та зміною клімату.
Тож протягом цього тижня головний спеціаліст з питань енергоменеджменту Демидівської селищної ради Тарас Гачевський провів пізнавальний урок для учнів Демидівського ліцею та міні семінар з працівниками Демидівської селищної ради на тему «Ощадне ставлення до енергії - запорука існування життя на планеті».
Також для учнів Демидівського ліцею була проведена екскурсія до нещодавно реалізованого проєкту де встановлена сонячна електростанція в Демидівському ліцеї для нагріву гарячої води душових кімнат та харчоблока.