Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

26 серпня відбулося засідання 19 сесії Демидівської селищної ради під головуванням селищного голови Сергія Радченка. В роботі взяли участь заступник селищного голови, керівники відділів та комунальних підприємств і організацій. У ході засідання депутати розглянули 54 питання порядку денного. Усі питання були попередньо опрацьовані на постійних комісіях селищної ради.

Для належної діяльності медичних підприємств, внесли зміни до фінансових планів КНП «Демидівська центральна районна лікарня» та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2022 рік та завтердили плани на наступний рік.

Прийняли рішення щодо об'єктів комунальної власності та передачі в оперативне управління закладам і установам майна, затвердили рішення виконкому щодо прийняття гуманітарної допомоги в міжсесійний період, внесли змін до структури і штатної чисельності апарату виконавчого комітету та виконавчих органів Демидівської селищної ради.

У сфері освіти ухвалили рішення про організацію харчування у закладах освіти, про впорядкування деяких питань організації роботи закладів освіти та затвердили План оптимізації мережі закладів освіти на 2022-2024 роки. Внесли зміни до Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Демидівської селищної  ради на 2021-2025 роки, Програми житлово-комунального господарства, благоустрою, ремонту та утримання комунальних доріг Демидівської селищної ради на 2022 рік, Програми цивільного захисту по заходах із запобігання та ліквідації надзвичайних наслідків та стихійного лиха територіальної громади на 2021 -2023 роки, Програми  фінансової підтримки діяльності та розвитку Комунального некомерційного підприємства «Демидівська центральна районна лікарня» Демидівської селищної ради на 2022 рік.

Також депутати прийняли рішення про внесення змін до бюджету Демидівської селищної територіальної громади на 2022 рік, передачу на баланс відділу освіти та гуманітарної роботи селищної ради транспортного засобу. Прийнято ряд рішень з питань регулювання земельних відносин.