Фото без опису

Свято останнього дзвоника

Сьогодні  завершується нелегкий 2021-2022 навчальний рік, рік який війна розділила на дві половини – до 24 лютого  і після. Нажаль, цього року у нашій громаді урочисто не пролунав останній дзвоник, учні не зібралися на  шкільних подвір’ях. Стіни кожної  школи тримають у собі ностальгію за дзвінкими дитячими голосами. 

Для багатьох школярів   нетрадиційний  останній шкільний дзвоник сповістив про початок канікул, а для випускників – це початок дороги у доросле  та самостійне життя, у якому – нові вершини та нові досягнення. Дорогі випускники, бажаю   вам щасливого життєвого шляху, сповненого успіхами та здобутками.

Висловлюю слова вдячності педагогам, які закладали основи шкільної дружби, почуття колективу, любов до навчання і своєю невтомною працею прищеплювали любов до Батьківщини.

Дорогі батьки, вітаю вас зі святом Останнього  дзвоника, адже в цей рік витрачено чимало ваших старань і зусиль, вкладено ваше натхнення і любов.

         Зичу усім добра і благополуччя, здоров’я і миру! Сподіваюся, що    1 вересня наші учні зайдуть у світлі класи та продовжать навчання в щасливій, вільній і незалежній Україні!

 

З повагою, начальник відділу освіти

та гуманітарної роботи  Олена Грицюта